nieuws

Overname Hogenboom Holding zonder gevolg voor werknemers

bouwbreed

Beheer Koop Tjuchem in Groningen neemt het Zuidhollandse pijpleidingenbedrijf Hogenboom Holding in Spijkenisse over. Voor de 800 personeelsleden van Hogenboom Holding heeft de overname geen consequenties. Het Zuidhollandse bedrijf is voornamelijk gericht op de aanleg van pijpleidingen en kabels en heeft vestigingen in Blerick, Nijmegen, Ede, Rotterdam en Noordwijkerhout.

Volgens directeur R. van der Wal van Beheer Koop Tjuchem sluiten de activiteiten van Hogenboom Holding naadloos aan bij die van de pijpleidingendivisie van de Koop Groep. De overname betekent volgens hem een forse versterking van de positie van beide bedrijven op de nationale en internationale pijpleidingenmarkt. Hogenboom Holding heeft een jaaromzet van f. 150 miljoen. Beheer Koop Tjuchem sloot 1993 af met een omzet van ruim f. 500 miljoen en een winst van f. 25 miljoen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels