nieuws

Opknapbeurt voor IJsselbrug

bouwbreed

In opdracht van rijkswaterstaat wordt de oude IJsselbrug bij Zwolle (richting Hattem) grondig gerenoveerd door de aannemerscombinatie Strukton-Bailey-Balm Emiss, waarbij ook Bailey BV uit Nieuw-Lekkerland, Struktongroep NV uit Maarssen en Balm Emiss Vianen betrokken zijn.

De 447 meter lange oeververbinding krijgt een nieuw betonnen wegdek, alle staalwerk wordt vernieuwd of opnieuw geconserveerd en men herstelt de aangetaste betonnen onderbouw. De oplevering van de f. 15 miljoen kostende klus staat medio 1995 gepland.

Alle auto- en busverkeer dient nu een jaar lang om te rijden via de nabijgelegen nieuwe IJsselbrug. Voor het (brom)fiets- en landbouwverkeer worden twee noodbruggen aangelegd.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels