nieuws

LM-Trac nu ook als vuilzuiger

bouwbreed Premium

Als variant op de LM-Trac onkruidbestrijdingsmachine brengt Jongerius voor gemeenten een zuigmachine voor hondepoep. De nieuwe machine vertoont veel gelijkenis met de onkruidbestrijder, echter de arm aan de voorzijde is hier voorzien van een zuigslang.

Door een royale zwenkmogelijkheid kan de arm met zuigmond in alle richtingen worden bewogen en de zuigmond doelgericht worden gedirigeerd. De zwenkarm rust op een loopwiel ten opzichte waarvan de zuigmond in hoogte kan worden versteld. Met behulp van een hydraulisch aangedreven zuigunit wordt het vuil via een flexibele slag naar achteren getransporteerd en in een afneembare 120 liter kunststof container gedeponeerd.

De LM-Trac zuigmachine is geschikt voor toepassing zowel op verhardingen als in parken en op bermstroken.

Brede banden

De machine is daartoe aan de voorzijde uitgerust met brede banden en vierwielaandrijving. Met de overdruk cabine wordt de bestuurder in warme perioden gevrijwaard van stankoverlast.

Het universele voertuig is in te richten voor nog tal van andere werkzaamheden, zoals vegen, zoutstrooien, sleuvengraven en sneeuwploegen.

Reageer op dit artikel