nieuws

Engelse aannemer Higgs en Hill claimt miljoenen van Aegon

bouwbreed

De Engelse aannemer Higgs en Hill (H en H) claimt bij Aegon UK f 2,261 miljoen. H en H verhaalt dit geld volgens de Engelse media vanwege het faillissement van een van haar onderaannemer, namelijk Kentz.

Kentz en H en H waren betrokken bij de vergroting van het Guy’s Hospital in Londen, een opdracht van f 140 miljoen. Kentz zou de werktuigkundige- en elektrotechnische realiseren, maar ging begin dit jaar op de fles. De schade die H en H hierdoor leed, was meer dan f 9 miljoen. De bankgarantie was niet voldoende en daarom eist H en H de rest (f 2,261 miljoen) van verzekeraar Aegon. De Nederlandse moeder van Aegon UK was niet in staat om voor het ter per se gaan van de krant op deze zaak te reageren.

Reageer op dit artikel