nieuws

Directeur Prins van Eurowoningen gaat geheel vrijuit

bouwbreed Premium

De directeur van Eurowoningen en raadslid voor de VVD in Capelle aan den IJssel, J.H.A.A. Prins, heeft zich niet schuldig gemaakt aan onoorbare zaken. Tot deze conclusie komt onderzoeker mr. W.G. Koppelaars.

De oud-voorzitter van het college van bestuur van de Erasmus Universiteit onderzocht op verzoek van de burgemeester van Capelle, J. Verbree, de activiteiten van Prins bij de poging tot verwerving van een stuk land voor de realisatie van 210 dure koopwoningen.

Koppelaars is van mening dat het raadslid zijn positie niet heeft misbruikt om zijn bedrijf te bevoordelen.

Eurowoningen tracht namelijk al drie jaar lang een terrein aan te kopen, zodat men daar de woningen op kan gaan ontwikkelen.

Reageer op dit artikel