nieuws

Big Box: Opslagkluis en milieucontainer in een

bouwbreed Premium

De groothandel in bouwmachines en hulpmaterialen voor aannemers AIC uit Harderwijk heeft zijn leveringsprogramma uitgebreid met een serie opslagcontainers. De opslagkluis Big Box is een container met een lengte van 3,00 meter en een breedte van 2,00 meter, waardoor 12 m3 opslagruimte beschikbaar is.

De container is standaard voorzien van een geintegreerde hijsvoorziening waarmee deze verplaatst kan worden. Zowel het dak als de wanden zijn vervaardigd van gegalvaniseerd plaatstalen damwandprofiel.

Bouwmaterialen

De deur is voorzien van een cilinderslot, terwijl de bodem van de container bestaat uit 30 mm massief hout. Deze opslagkluis is in eerste instantie bedoeld voor het veilig, achter slot en grendel, bewaren van gereedschappen en bouwmaterialen.

Voor de veilige opslag van milieubelastende stoffen is de Big Box eenvoudig om te bouwen tot (gedeeltelijke) milieucontainer. Hiertoe ke in de container tot maximaal drie gegalvaniseerde opvangbakken geplaatst worden.

Roosters

Deze bakken zijn voorzien van zware roosters waarover ook met een handpallettruck gereden kan worden.

Bij elke bak wordt een koppelstuk (ToV-goedgekeurd) meegeleverd waarmee de bakken vloeistofdicht aan elkaar worden gemaakt. Deze lekbakken beslaan de gehele breedte van de container.

Met drie gekoppelde bakken heeft een standaardcontainer van drie meter lengte een opvangcapaciteit van 825 liter.

Optioneel zijn voor de dubbeldeurs Big Box plankdragers leverbaar waarop steigerplanken ingepast ke worden.

Voor drie planken in de 3-meter container zijn drie staanders en negen plankdragers benodigd.

De Big Box van AIC kan zowel als opslagkluis als milieucontainer worden ingezet.

Reageer op dit artikel