nieuws

Unidek ziet rest van dit jaar met vertrouwen tegemoet

bouwbreed Premium

Ondanks dat niet alle verkoopmaatschappijen bijdroegen aan de winst is de directie van Unidek Beheer ”niet ontevreden over 1993”. Bij een omzet van f 219,8 miljoen, dat was lager dan de prognose, werd een winst geboekt van f 9,7 miljoen (+21,1 procent).

De verlieslatende ondernemingen worden kritisch gevolgd. ”In een geval zagen we ons gedwongen passende maatregelen te treffen”, aldus de directie in het jaarverslag over 1993. Tot Unidek Beheer horen vijf produktie- en vijf verkoopmaatschappijen in Nederland, Duitsland, Belgie en Frankrijk.

Ondanks de minder gunstige ontwikkeling in de bouwsector ziet Unidek dit jaar positief tegemoet. Men verwacht dat nieuwe geexpandeerde polystyreenprodukten (EPS) de omzet zal opdrijven.

Reageer op dit artikel