nieuws

Ucosan verwacht veel van V-baden

bouwbreed Premium

Ucosan lanceert op de Bouw RAI zijn V-serie baden. Het bedrijf denkt, dat het met deze baden door een juiste prijs-kwaliteitsverhouding, een groter publiek trekt. De V-baden zijn gemaakt van hoogwaardig door en door gekleurd acrylaat. De kunststof is van nature anti-slipgevoelig. Uitglijden komt derhalve volgens de leverancier Ucosan BV te Roden niet of nauwelijks voor. Acrylaat houdt de warmte lang vast, waardoor het water niet snel afkoelt. Bovendien voelt acrylaat lang niet zo koud aan als staal. Er zijn verschillende uitvoeringen van de V-baden.

Zo heeft het V 775 bad een rondgevormde rugsteun, uitlopend in twee elleboogsteunen. Bij een ander badmodel is de bodem helemaal vlak, zodat dit bad zich ook goed leent voor het douchen. De V 2050 heeft als kenmerk, dat de afvoer in het midden is geplaatst, zodat dit bad zich mede door zijn eenvormigheid goed leent voor baden met zijn tweeen. Dit bad is 205 x 80 cm. Verder beschikt het bedrijf in deze serie ook nog over een hoekbad VH 145 van 145 x 145 cm. Dit bad is een kopie van de V 2045, met dien verstande, dat er een hoekplateau voor badprodukten van 145 x 145 cm aan is toegevoegd.

Bad V 2050 is door zijn lengte van meer dan twee meter en de afvoer in het midden geschikt voor twee personen.

Reageer op dit artikel