nieuws

Meer werkdruk in mobiele compressor

bouwbreed

Om te voldoen aan de vraag naar hogere werkdruk in compacte mobiele compressoren heeft Ingersoll-Rand uit Zoeterwoude, een nieuwe compacte machine op de markt gebracht , die 21,3m3 lucht levert bij een persdruk van 21 bar. Het hart van de machine, de XHP760WCAT wordt gevormd door een I-R tweetraps, schroefcompressor. Als krachtbron dient een Caterpillar dieselmotor van het model 3306 DITA die een vermogen levert van 235 kW bij een toerental van 1850 omw/min. De instrumenten omvatten o.m. een urenmeter, toerenteller, persluchtmotortemperatuur-, motoroliedruk-, persluchttemperatuur- en brandstofmeter.

Verklikkerlampjes zijn aangebracht voor indicatie van een te laag motorvloeistofpeil en acculaadstroom. Onderhoud van het luchtfilter wordt aangegeven door paneelmeters. De water- en oliekoelers ke gemakkelijk via de achterdeuren gereinigd worden.

Reageer op dit artikel