nieuws

Gouden Spaan voor Eleveld Afbouw

bouwbreed Premium

Tijdens het congres van de Navas (Nederlandse Aannemers Vereniging van Afbouw en Stukadoorswerken) is de Gouden Branderspaan uitgereikt aan Eleveld Afbouw BV. Het bedrijf kreeg de prijs voor het kleurrijke stucwerk in congrescentrum en hotel De Reehorst in Ede. De jury had met name waardering voor de manier waarop in de kleurstelling rekening is gehouden met de functie van de verschillende ruimten, de afstemming van kleuren en vloerbedekking en de overgangen van de ene ruimte naar de andere.

De tweede prijs ging naar Veerman & Kemper Afbouwbedrijf voor de aankleding van het Stiltecentrum van het Academisch Ziekenhuis in Utrecht. De derde prijs was voor Hienkes Stukadoors voor de afwerking van een nieuwbouwwoning in Akersloot.

De eenmalige prijs voor stucwerk in kleur was een initiatief van Brander Afbouwprodukten.

Reageer op dit artikel