nieuws

Frans bureau begeleidt Nederlandse export

bouwbreed

Het Nederlandse midden- en kleinbedrijf dat naar Frankrijk wil exporteren kan daarvoor te rade bij het bemiddelings- en adviesbureau France NedWork.

De organisatie beschikt over een vestiging in Zeist. De diensten bestaan onder meer uit het aangeven van afzetgebieden, distributie-onderzoek, werving van personeel, hulp bij het oprichten van bedrijven en de levering van tijdelijke management. France NedWork zegt zich te richten op de praktische kant van het exporteren en over voldoende kennis van zaken te beschikken voor het voeren van onderhandelingen en het realiseren van plannen. De organisatie hielp inmiddels enkele kleine bedrijven die kleinere kapitaalgoederen leveren op weg in Frankrijk. Dat gebeurt bijvoorbeeld met het Macro Economisch Markt Onderzoek dat inzicht geeft in algemene kwesties als distributie, concurrentie, prijzen en wet en regel omtrent producten. De honorering voor de diensten geschiedt per hele of halve dag. De tarieven zijn naar Nederlandse norm vastgesteld en houden verband met de investeringsmogelijkheden van het midden- en kleinbedrijf.

Nadere inlichtingen verstrekt het bureau via telefoon 03404-31611 of fax 03404-20096.

Reageer op dit artikel