nieuws

Ecomat compressor voor kleine bedrijven

bouwbreed

Ecoair heeft onder de naam Ecomat een serie kleine schroefcomressoren aan het leveringsprogramma toegevoegd. De Ecomat persluchtmachines worden vervaardigd in verschillende uitvoeringen met vermogens van 2,2 tot 5,5 kW en met capaciteiten van 210 tot 650 l/min. Ze zijn geschikt voor werkdrukken tot 12 bar. De compacte compressoren zijn standaard uitgerust met een olioekoeler, een afscheider een een forse nakoeler. Een centraal gemonteerde ventilator zorgt bij alle typen voor een goede koeling tot een gewenste grenswaarde van 80 graden Celsius. Bij het ontwerp is door de constructeurs veel aandacht besteed aanbedrijfszekerheid en luchtkwaliteit.

Dankzij een directe aandrijving van het compressordeel zijn V-snaren hier niet te vinden. Door toepassing van een geluiddempende omkasting blijft het machinegeluidsniveau beperkt tot 68 dB(A). In de standaard uitvoering is de Ecomat uitgerust met een 200 liter drukketel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels