nieuws

Woontoren Tel-Aviv opgeleverd

bouwbreed

De eerste luxe woontoren, in en rij van zeven, langs de boulevard van Tel-Aviv is opgeleverd. De “King David Tower”, gelegen naast het Dan-hotel”, is 25 etages hoog en heeft 60 zeer luxueuze appartementen, alle voorzien van marmeren vloeren uit Italie, keukens uit Scandinavie en aluminium-ramen en deuren uit Engeland.

De prijs voor een vierkante meter in de appartementen bedraagt tussen de $5000,- en $8000, bijv. een appartement van 148m2 werd, cash, verkocht voor $808000. Bijna alle appartementen zijn verkocht, de meeste aan Israeliers, die in het buitenland wonen en aan Amerikaanse, Belgische en Zuid-Afrikaanse Joden. Een van de andere woontorens, die eerdaags opgeleverd wordt, is de ‘Opera-Tower’.

Ook deze is voor het grootste deel verkocht. Een penthouse (320m2) bracht hier de som van meer dan $2 miljoen op.

Reageer op dit artikel