nieuws

Symposium over roestvast staal in Breda

bouwbreed

‘Verwerking en gebruik van roestvast staal’ is de titel van een symposium dat op 8 juni zal worden gehouden in ‘Het Turfschip’ in Breda. Tijdens dit symposium zullen de resultaten worden gepresenteerd van onderzoek dat door het Belgisch en het Nederlands Instituut voor Lastechniek is uitgevoerd.

Deze instituten hebben research verricht naar de invloed van voorbewerking, het lasproces en de nabewerking op de corrosie van roestvast staal. Op het symposium, dat wordt georganiseerd door het Technologie Centrum Corrosie in Bilthoven, zal aandacht worden besteed aan de keuze van verwerkingsprocessen. Daarbij komen de specifieke corrosieproblematiek en de materiaalkeuzecriteria van martensitische rvs-soorten en duplexmaterialen uitvoerig aan bod, evenals de richtlijnen voor milieupreventie en arbeidsomstandigheden.

Reageer op dit artikel