nieuws

Stichting Ediforum geeft cursussen EDI

bouwbreed

De Stichting Ediforum houdt op 17 en 18 mei een cursus voor hen, die kennis willen maken met alle aspecten van EDI (Electronic Data Interchange). Aan de orde komen normalisatie, implementatie en organisatorische, technische en juridische aspecten van EDI. Er wordt veel aandacht besteed aan de praktijk. De cursus is bedoeld voor iedereen, die betrokken is bij de invoering van EDI.

Op 8 en 9 juni houdt de Stichting Ediforum een workshop over de toepassing van Edifact, een standaard voor elektronisch berichtenverkeer. De deelnemers moeten bekend zijn met EDI. De cursus is bestemd voor deelnemers aan poen, waarbij gebruik gemaakt wordt van de Edifact standaard.

Beide cursussen worden na de zomer nog twee maal herhaald. Inlichtingen zijn verkrijgbaar bij I. Larmoyeur van de Stichting Ediforum, tel. 070-3376111.

Reageer op dit artikel