nieuws

Reorganisatie HBM West afgerond met nieuw kantoor in Capelle a/d IJssel

bouwbreed Premium

De aanpassing van de structuur van de Hollandsche Beton Maatschappij (HBM) Regio West is met het betrekken van een nieuw hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel afgerond. Regio West is een bundeling van de kantoren Rotterdam en Den Haag.

Vanuit het nieuwe kantoor, een ontwikkeling van zusteronderneming Mabon, bestrijkt men Zuid-Holland en een groot deel van Zeeland. Vanuit de regio-kantoren in Utrecht, Amsterdam en Eindhoven volgt HBM, de u-bouwer van de Hollandsche Beton Groep, de rest van het klantenbestand in Nederland. “Daarnaast hebben we een vestigingskantoor in Groningen, Leeuwarden en Zwolle”, aldus HBM-woordvoerder J.J. van Olffen. “Deze kantoren worden aangestuurd vanuit Utrecht. Verder hebben we kantoren in Frankfurt am Main en Berlijn. Het hoofdkantoor van HBM is Rijswijk.”

In vergelijking met andere grote utiliteitsbouwers is de HBM-structuur minder fijnmazig. Olffen: “We willen het niet te ingewikkeld maken en het voor de buitenwereld simpel houden. Wij zoeken de klanten op.”

Reageer op dit artikel