nieuws

PDM Engineering op eigen verzoek failliet

bouwbreed

De rechtbank in Maastricht heeft donderdag het bedrijf PDM Engineering te Meerssen failliet verklaard. Het bedrijf, met tachtig medewerkers, ontwerpt plannen voor de utiliteitsbouw en industriele installaties. PDM had zelf het faillissement aangevraagd, omdat het in grote financiele moeilijkheden verkeert. De verliezen zijn opgelopen tot ruim f. 1,6 miljoen. Tot curator is benoemd mr. J. Huppertz.

Voor de medewerkers zal ontslag worden aangevraagd. Omdat PDM Engineering deel uit maakt van de PDM Advies- en Ingenieursgroep in Maastricht, wordt bekeken of ontslagen medewerkers mogelijk binnen deze groep nog geplaatst ke worden. Op dit moment valt daarover nog niets te zeggen, aldus een woordvoerder van de directie.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels