nieuws

Ophangsysteem maakt plafond kleurrijk

bouwbreed

Chicago Metallic heeft Planostile metalen plafondtegels voor verlaagde plafondconstructies in zijn programma opgenomen. De Planostile tegels hebben afmetingen van 300 x 300 mm en 750 x 750 mm en in rechthoekige vorm 300 x 600 mm en 625 x 2500 mm. De ondiepe en diepe tegels zijn door Chicago Metallic BV te Almere te leveren in ongeperforeerde en met zes perforatiestructuren te leveren. De inlegsystemen zijn op de tegels afgestemd. Ze zijn tevens te vullen met een Acoustex vulling ter verbetering van de akoestiek, dan wel de geluiddemping in de ruimte.

De plafondophangsystemen zijn in tachtig verschillende tinten aan te brengen, waardoor een creatief plafondbeeld is te ontwerpen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels