nieuws

Onderaanneming in Europa onderwerp van congres

bouwbreed

Op 26 en 27 mei vindt in het Palais des Congres Bordeaux-Lac te Bordeaux, Frankrijk, het ‘Forum Pan-Europeen de la sous-traitance construction’ plaats. Doel van de bijeenkomst is een dialoog op gang te brengen over de positie van kleine en middelgrote onderaannemers in de bouw in Europa.

De bijeenkomst wordt gehouden door de Association Internationale de la Construction, de l’Urbanisme et de l’Environnement (Cobaty) te Parijs in samenwerking met de Directoraten-Generaal DG III en DG XXIII van de Europese Commissie te Brussel. Tijdens de bijeenkomst worden drie thema’s behandeld, namelijk de specifieke eigenschappen van de onderaanneming in de bouw, de toegangsvoorwaarden tot de bouwmarkt, en onderaannemers en de bouwconjunctuur in Europa. Volgens de organisatoren kan het Forum een antwoord geven op veel vragen over de economische ontwikkeling van de sector, onder andere door de aanwezigheid van een tiental ministers van Europese landen, tien tot twaalf burgemeesters van grote Europese steden, veel voorzitters van grote vak-organisaties en naar verwachting zo’n duizend deelnemers uit heel Europa.

Inlichtingen zijn te verkrijgen bij Cobaty International te Parijs, tel. +33 40239413, en het Bordeaux-Lac Congrescentrum, tel. +33 56118888.

Reageer op dit artikel