nieuws

NBM-Amstelland verhuurt Arnhems kantoor

bouwbreed

NBM Amstelland Utiliteitsbouw zal in september beginnen met de bouw van een nieuw kantoorpand naast het huidige kantoor aan de Nieuwe Oeverstraat in Arnhem. Het Instituut voor Toetsontwikkeling (Cito) verhuist begin 1996 naar het bestaande kantoor van NBM -Amstelland. Het huidige en nog te bouwen kantoor, elk 4000 m2 groot, zullen door een loopbrug verbonden worden.

De vijf lagen tellende nieuwbouw is ontworpen door C. Berg van Henk Klunder Architecten te Rotterdam en moet eind 1995 gereed zijn. Voor de nu nog aan de Nieuwe Oeverstraat gehuisveste NBM-Amstelland divisies (Woningbouw, Poontwikkeling & Vastgoed, Utiliteitsbouw en een onderdeel van Handel & Toelevering, Heembeton) zal naar nieuwe huisvesting worden gezocht.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels