nieuws

Misrocentreweer

bouwbreed

Plaatselijk is er nu alweer meer dan 60 mm neerslag gevallen in deze nog jonge grasmaand.

De komende dagen zullen daar flink wat millimeters bijkomen want het is nog niet gedaan met het wisselvallige weer. Vandaag trekt een storing met regen over ons land en vanaf morgenmiddag krijgen we van doen met een stormdepressie die uitdiepend tot minder dan 975 hPa het Noordzeegebied binnentrekt. Het systeem komt wel ruim in het vel te zitten waardoor de kansen op stormweer zoals afgelopen Goede Vrijdag niet bijster groot zijn. Verder aanhoudend te koud voor de tijd van het jaar met maximum temperaturen onder de 10 gr C.

Weersverwachting voor morgen

Eerst enkele opklaringen. Later van het westen uit bewolking en regen. Middagtemperaturen omstreeks 9 gr C. Matige, aan de kust krachtige tot harde zuid tot zuidwesten wind.

Donderdag zon onder: 20.20 uur Vrijdag zon op: 06.57 uur

Reageer op dit artikel