nieuws

Documentatie nieuwbouw EZ

bouwbreed

In de reeks boeken over belangrijke opdrachten van Rijksgebouwendienst, zoals die verschijnt bij Uitgeverij 010, is een vierde deel over de uitbreiding van het ministerie van Economische Zaken verschenen. Het gebouw aan de Bezuidenhoutseweg grenst direct aan het Haagse Bos en werd begin deze eeuw ontworpen door architect D. Knuttel.

Voor een uitbreiding met 300 ambtenaren werd het ontwerp gemaakt door architect Hans Ruijssenaars. De 120 nieuwe werkkamers werden rond een centrale hal gerealiseerd. BAM/Bredero Bouw realiseerde de f. 53 miljoen kostende uitbreiding. Het nu verschenen boek is in de boekhandel verkrijgbaar. Het vorige deel in de reeks van RGD en Uitgeverij 010 betrof vorig jaar het ministerie van VROM. Dit boek is begin deze week gekozen tussen de vijftig best verzorgde boeken die afgelopen jaar in ons land zijn verschenen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels