nieuws

Cobouw nu ook via Informatiebank

bouwbreed

De Informatiebank, een onderdeel van RCC-IVEV, heeft de Nederlandse Persdatabank ingelijfd. De Nederlandse Persdatabank omvat de teksten van o.m. het ANP, het NRC Handelsblad, Het Parool, Trouw en Cobouw. De redactionele tekst van Cobouw is nu ook elektronisch bereikbaar voor de abonnees van de Informatiebank.

De Informatiebank was met een groot aantal bestanden vooral gericht op de overheid. Met de persdatabank en bestanden als Milieu Data, Compagny Data en Marketing Data begeeft men zich meer op het terrein van het bedrijfsleven.

De Informatiebank maakt het mogelijk om on line informatie te betrekken uit de bibliotheken van VROM en Verkeer en Waterstaat. Van het laatste departement is ook een CD-ROM verkrijgbaar.De bestanden van Cobouw zijn vrij in te zien voor alle abonnees van de informatiebank.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de Informatiebank, 020-6157771, de heer P. de Ruijter.

Reageer op dit artikel