nieuws

BOB/Bouwcentrum komt met cursus milieuzorg

bouwbreed Premium

BOB Opleidingen Bouwcentrum heeft samen met deskundigen uit het bouwbedrijfsleven en de overheid de cursus Milieuzorg ontwikkeld. De cursus is gebaseerd op de Milieutaakstelling Bouw die het Milieuberaad Bouw (MBB) heeft opgesteld.

Alle partijen die bij het bouwen zijn betrokken, van ontwerp tot en met sloop/hergebruik, zullen onder druk van het nieuwe Nationaal Milieu Beleidsplan (NMP 2) steeds meer aandacht moeten besteden aan milieuzorg. Het niet naleven van de wetgeving zal in de toekomst financiele gevolgen hebben. De cursus speelt op deze materie in en is bestemd voor alle disciplines in het bouwproces.

De cursus is modulair opgezet en zal op 16 mei voor het eerst worden gegeven in De Meern.

Reageer op dit artikel