nieuws

Vlakke en schone vloeren met BMS 1000

bouwbreed

Marvin BV uit Son introduceert de Blastrac Multi Stripper BMS 1000, een multifunctionele machine voor het bewerken van uiteenlopende soorten vloeren.

De machine werkt met roterende enkel-, dubbel- of drievoudige freeskoppen waarmee lagen, markeringen en coatings tot 1 cm dik, gelijkmatig verwijderd ke worden. De freeskoppen zijn voorzien van viervoudige wisselplaatjes. Hierdoor is zowel een lange levensduur als een efficiente inzet gewaarborgd.

Daarnaast kan de machine voorzien worden van speciale beitels voor het verwijderen van vloerbedekking en tegels, zonder dat daarbij de ondergrond beschadigd wordt. Een vlakke schone ondergrond is hierbij het resultaat waardoor de vloer direkt klaar is voor verdere bewerking. De machine is voorzien van een stofzuigeraansluiting, daardoor is stofvrij of stofarm werken zonder problemen realiseerbaar. De hydraulisch aangedreven Multi Stripper is zeer wendbaar en heeft een werkradius van 1000 mm. De bedieningsman heeft vanuit zijn zitplaats alle bedieningshendels onder handbereik en heeft een uitstekend zicht op het werk.

De BMS 1000 is een multifunctionele machine voor het frezen en afsteken van vloeren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels