nieuws

Ritchie Bros. met ruim aanbod materieel

bouwbreed

Op 29 maart vanaf half negen ’s morgens houdt Ritchie Bros. Actioneers weer een veiling van materieel op zijn terreinen aan de Maasvlakte, haven 8100. Ook nu weer is Ritchie er in geslaagd een ruim en breed aanbod te verzamelen dat onder de onverbiddelijke hamer komt. Bij de materieelgroep bulldozers op rupsen valt het grote aantal ongebruikte Caterpillars op in de zwaardere typen D9N en D8N. Bij de wielladers treffen we ondermeer een partij van vijftien stuks ongebruikte Komatsu’s WA420 aan evenals vijf nieuwe Komatsu’s van het type WA250. Bij de mini-graafmachines heeft Ritchie de hand weten te leggen op een zevental ongebruikte Hanix machines.

Naast deze, in het oog springende partijen, is het aanbod bouwmaterieel vrijwel compleet. Bezoekers zullen naast genoemd materieel nog ke aantreffen: schrankladers, graders, vrachtwagens, vorkheftrucks, hoogwerkers, graafmachines, dumptrucks, walsen, kranen, zeefinstallaties en vrij veel aanbouwapparatuur en klein materieel.

Reageer op dit artikel