nieuws

Ouderenpo in Breda vergt f. 30 mln

bouwbreed

Op 30 maart wordt in Breda het startsein gegeven voor de bouw van het ouderenpo Heksenwiel. Het ontwerp van architectuurgroep Freek Prins van EGM-Architecten in Dordrecht omvat 157 woningen in de sociale huursector, een wijksteunpunt, een zorgcentrum, een wijkgebouw met consultatiebureau, een kinderdagverblijf en een verpleeghuisdependance met dertig plaatsen.

De f. 30 miljoen kostende nieuwbouw wordt gerealiseerd door de aannemerscombinatie Nederlandse Bouw Unie BV/Rhee & Van den Berg en zal naar verwachting juni 1995 worden opgeleverd. Voor de constructies zorgde ACN Constructeurs uit Dordrecht. Met de realisatie van het ouderenpo zullen de bouwactiviteiten in het nieuwe centrumgebied van de Haagse Beemden worden afgerond.

Reageer op dit artikel