nieuws

Nieuwe catalogus miniatuurmodellen

bouwbreed

K & S Miniatuurmodellen uit Hedel heeft voor het modellenseizoen 1994/95 een nieuwe catalogus uitgebracht. In deze catalogus treffen de verzamelaars, een groot aantal natuurgetrouwe schaalmodellen van grondverzet- en wegenbouwmachines, telescoopkranen, transportmaterieel etc.

Voor dit jaar kon K & S weer een paar nieuwe merken van leveranciers aan het programma worden toegevoegd. Hierdoor is het mogelijk dat er nu modellen ke worden geleverd uit o.a. Brazilie, China, Duitsland, Italie, Japan, Rusland en Spanje. Anders dan andere leveranciers is K & S niet merk-gebonden waardoor men van alle bekende (maar ook minder bekende) merken schaalmodellen ke worden geleverd. De keuze is ruim: van Atlas tot en met Zettelmeyer en van asfaltfrees tot zwenklader.

Reageer op dit artikel