nieuws

ISO-certificaat voor tweede O&K-fabriek

bouwbreed

De fabriek van wiellaadschoppen, graders en hydraulische componenten van Orenstein & Koppel AG in Kissingen bij Augsburg heeft als tweede O&K-fabriek van het Duitse TuV keuringsinstituut het kwaliteitscertificaat volgens DIN ISO 9001 mogen ontvangen. De O&K-fabriek van hydraulische graafmachines in Berlijn ging reeds in de zomer van 1993 de produktiefaciliteit in Kissing voor.

Kwaliteitsgarantie is volgens O&K niet langer slechts het uitnemen van ondeugdelijke reparatieonderdelen tijdens het produktieproces. Kwaliteitszorg is een continu bewakingsproces vanaf de basis van de produktontwikkeling en verder gedurende het gehele produktietraject tot het uiteindelijke gerede produkt. Het gehele proces is nauwkeurig gedocumenteerd, vanaf de planning tot aan de leveringsfase. Alleen op deze wijze zijn elk moment adequate maatregelen te treffen en correcties door te voeren, wanneer kwaliteitsveranderingen zich onverhoopt aandienen. Het verkregen certificaat ziet de fabrikant als bevestiging van O&K’s constante inspanning de fabricage op hoog kwaliteitsniveau te houden.

Reageer op dit artikel