nieuws

Cursus ‘Werken met het Bouwbesluit’

bouwbreed

TNO-Bouw heeft in samenwerking met Computerij Opleidingen BV en Bris BV een tweedaagse cursus samengesteld over de praktische mogelijkheden die het Bouwbesluit biedt voor ontwerp en uitvoering van gebouwen. In de cursus wordt onder andere aandacht besteed aan de Woningwet, het Bouwbesluit, het Besluit meldingplichtige bouwwerken, de door het Bouwbesluit aangestuurde normen en de samenhang tussen deze documenten.

Voordat de cursus begint, ke de deelnemers hun eigen praktijkproblemen indienen. Aan de hand van deze praktijksituaties worden de deelnemers met behulp van het Bouwbesluit Consultatiesysteem door de benodigde documenten geleid. Op die manier worden de mogelijkheden en knelpunten van de nieuwe bouwregelgeving in de dagelijkse praktijk duidelijk.

De cursus wordt vier maal gegeven: op 29 en 30 maart in Woerden, op 26 en 27 april in Zwolle, op 18 en 19 mei in Eindhoven en op 8 en 9 juni in Woerden.

Reageer op dit artikel