nieuws

2D-Cad eenvoudig en goedkoop tekenprogramma

bouwbreed

Vector Graphics Systems Ltd. te St. ALbans, Herts, Engeland is de ontwikkelaar van Caddie, een relatief eenvoudig en goedkoop programma voor de bouwkundig tekenaar. Versie 4.1 draait al op een 386 pc, maar voldoet beter op een 486 systeem.

Het programma wordt geleverd op vier 3,5 inch diskettes en is in een minuut of twintig te installeren. Daarvoor zijn slechts 8 Mbyte nodig. Volgens Trial Systems Ltd. te Pebble Close Business Village, Amington Tamworth, Stafforshire in Engeland, een leverancier van Caddie for Windows, is het programma meer dan de meeste andere CAD-software aangepast aan hoe een bouwkundig tekenaar gewend is te werken. Caddie biedt mogelijkheden om .DXF en .DWG files te schrijven en te lezen, zodat uitwisseling van tekeningen met andere software geen probleem hoeft te zijn. Er zijn aanvullende pakketten met symbolen specifiek voor architecten, werktuigbouwkundigen of landschapsarchitecten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels