nieuws

Volkswagen Transporter in aannemersuitvoering

bouwbreed

Het ‘Op maat op straat’-programma voor de Transporter wordt uitgebreid met de Volkswagen Transporter uitvoering ‘Grand Luxe’ voor aannemers, die tijdens de Bedrijfsauto RAI ’94 haar premiere beleeft.

Met het speciale opbouwprogramma kan aan vrijwel iedere klantenwens tegemoet worden gekomen. De klant, die voor het uitoefenen van zijn werkzaamheden een aangepaste bestelwagen nodig heeft, hoeft niet meer zelf de contacten te leggen met een carrosseriebedrijf. De gewenste aanpassing wordt direct met de Volkswagen dealer besproken.

De Transporter ‘Grand Luxe’ wordt geleverd in combinatie met de lange wielbasis-versie. Hierdoor ontstaat in de luxe dubbele cabine extra beenruimte.

Met een AL-KO chassis wordt het succesvolle Volkswagen Transporter-concept nog veelzijdiger. Hiermee kan Volkswagen zich op deelmarkten begeven waar in nog geen activiteiten werden ondernomen.

Lagere laadvloer

Het AL-KO chassis vormt een goede basis voor specifieke klantenwensen, zoals een langere opbouw, een lagere laadvloer, een langere wielbasis, een grotere spoorbreedte en een groter laadvolume.

Met de introductie in februari 1993 van de Volkswagen Transporter syncro heeft Volkswagen het programma lichte bedrijfswagens afgerond.

De vierwielaangedreven syncro-modellen zijn ideale auto’s voor het gebruik van een aanhanger., een (geremd) aanhangergewicht van 2000 kg is ook onder ongunstige omstandigheden geen probleem voor de vierwielaandrijving. Het toelaatbare treingewicht bedraagt dan 4500 kg.

Reageer op dit artikel