nieuws

Vakbeurs ‘No-Dig’ in Ahoy geprolongeerd

bouwbreed

Onder toeziend oog van de Nederlandse vereniging voor Sleufloze Technieken en Toepassingen (N.S.T.T.) organiseert Ahoy’ Rotterdam voor de tweede maal de vakbeurs ‘No-Dig’.

Deze vakmanifestatie vindt plaats van 12 tot en met 14 april en wordt tegelijkertijd gehouden met de manifestaties ‘Milieudagen-Ahoy’ en ‘Total Quality’.

De vakbeurs ‘No-Dig’ werd in 1992 voor het eerst gehouden en bleek direct al te beantwoorden aan de verwachtingen met een bezoekersaantal van 5000. De No-Dig technieken voor de kleine infrastructuur in de ondergrond worden al zo’n tien tot vijftien jaar toegepast.

De ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar in hoog tempo op door verbeterde computerisering, de opmars van de lasertechniek en de verregaande specialisatie. Sinds de eerste beurs in 1992 zijn er dan ook al weer vele nieuwe technieken, methoden en apparaten op de markt gekomen.

In toenemende mate wordt ook ingezien dat deze technieken tevens voor de grote infrastructuele werken zoals bijvoorbeeld verkeerstunnels e.d. voordelen kent. Een goed voorbeeld hiervan zijn twee van dergelijke proefpoen in Rotterdam.

Op de ‘No-Dig’ beurs presenteren tal van specialisten op dit gebied hun diensten en/of produkten en tevens zal er een paviljoen worden opgezet waar het verschillende materieel te bezichtigen is.

Op 12 en 14 april zal de beurs geopend zijn van 10.00 tot 17.00 uur terwijl op 13 april de mogelijkheid bestaat de beurs tot ‘s-avonds 21.00 uur te bezoeken.

Reageer op dit artikel