nieuws

Uitbreiding supermarkt

bouwbreed Premium

De drie-jarige Brian Rondberg heeft, ter gelegenheid van de renovatie van het Dillenburgplein in Ridderkerk, de eerste paal geslagen van de uitbreiding van de supermarkt Unigro.

De woningen en winkels in de wijk Slikkerveen ondergaan in opdracht van Patrimoniums Woningstichting een uitbreiding en renovatie. Op beide hoeken van het bestaande gebouw komen nieuwe winkelunits, terwijl aan de achterzijde van het gebouw garages en kleinschalige bedrijfsunits worden gerealiseerd. Het po is ontworpen door BV Dhondt adviesburo voor ruimtelijke ordening & bouwdevelopment uit Breda. De constructieberekeningen zijn gemaakt door Sterk adviesburo voor bouwconstructies BV eveneens uit Breda. De totale renovatie wordt gerealiseerd door Fraanje Renovatie BV uit Ridderkerk.

Reageer op dit artikel