nieuws

Symposium behandelt robots in de bouw

bouwbreed

Het Betondispuut organiseert in samenwerking met de Betonvereniging een symposium over het gebruik van robots in de bouw.

De bijeenkomst wordt op 26 april ’s middags gehouden aan de faculteit Civiele Techniek van de TU Delft. Prof. ir. Ch.J. Vos van Delta Marine Consultants behandelt de ervaringen met een zelflopende boor, gebruikt bij de Schipholtunnel.

Ir. A. van Acker van Partek Concrete International geeft een lezing over de robotisering in de prefab-industrie. Een nog niet met name genoemde medewerker van Obayashi spreekt over de recente ontwikkelingen in Japan en ir. R. Krom van TNO-Bouw besluit de middag met een lezing over de toekomst van robots in de bouw.

Informatie is verkrijgbaar bij het Betondispuut te Delft, tel. 015-784769; aanmelden is mogelijk bij de Betonvereniging te Gouda, tel. 01820-39233.

Reageer op dit artikel