nieuws

Seminar over vlakglas en Bouwbesluit

bouwbreed

Op donderdagmiddag 10 maart wordt in Hotel Gorinchem te Gorinchem een seminar gehouden met als thema ‘Bouwbesluit en vlakglas’. Tijdens het seminar zal worden geprobeerd antwoorden te vinden op de vragen die het Bouwbesluit nog steeds oproept met betrekking tot de toepassing van vlakglas. Onduidelijkheden zijn er vooral over de functie van het materiaal. In vijf lezingen komen de volgende onderwerpen aan de orde: het omgaan met de eisen van het Bouwbesluit, de constructieve veiligheid en glasdiktebepaling, energiezuinigheid en gecoat glas, veiligheid en brandwerendheid van vlakglas, materiaalkeuze en het plaatsen van brandwerend glas.

De organisatie van het seminar is in handen van de redactie van Glas in Beeld en PR-Pobureau Procomm BV uit Gorinchem.

Reageer op dit artikel