nieuws

Reservoir bespaart extra water

bouwbreed

Philips heeft een waterbesparend zes liter inbouwreservoir op de markt gebracht. Bovendien beschikt het apparaat over een extra toets, waarmee nog eens 3 liter water wordt bespaard. Deze is derhalve voornamelijk te gebruiken voor het wegspoelen van urine, afvalwater en dergelijke.

Het zes liter reservoir dient ter vervanging van de tot nu toe gebruikelijke 9 liter produkten. Er zijn twee uitvoeringen van het zes liter-reservoir. Een met een frontbediening en een met een planchetbediening. Ze zijn compact uitgevoerd. Het reservoir met frontbediening heeft genoeg aan een inbouwdiepte van 120-150 mm, afhankelijk van type keuzen en die met planchetbediening een diepte van 155-170 mm. Bovendien heeft het reservoir van Philips BV te Eindhoven met de planchetbediening aan een inbouwhoogte van 820 mm genoeg.

Het reservoir met planchetbediening is slechts 820 mm hoog.

Reageer op dit artikel