nieuws

Nieuwe uitgaven

bouwbreed

Eriks heeft een vademecum met een geintegreerde prijslijst over technische kunststoffen uitgebracht. Het is vooral een handzaam boekje. Dit ondanks de 228 pagina’s waaruit het bestaat. Het geeft in tabelvorm een overzicht van de kunststof artikelen, de afmetingen en de prijs ervan. In het vademecum worden acht typen kunststof in diverse uitvoeringen aangeboden. Een trefwoordenregister in het begin van het boekje vergemakkelijkt het zoeken. Eriks BV-Alkmaar

Wie levert: Produkten en Diensten, het 726 pagina’s dikke boek, een uitgave van Kluwer technische Tijdschriften BV, is nu tevens op diskette te verkrijgen.

Het simpele ‘adressenboekje’ van 160 pagina’s is uitgegroeid tot een omvangrijk boekwerk, waarin adressen van leveranciers staan van bouwbenodigdheden in de breedste zin des woords en diensten die worden aangeboden. Jammer is alleen, dat de toegankelijkheid van het boek te wensen overlaat. De diskette-uitgave geeft een nieuwe dimensie aan het opzoeken van een leverancier van een bepaald produkt of een bepaalde dienst.

Kluwer Technische Tijdschriften BV-Deventer

Reageer op dit artikel