nieuws

Inschrijving voor

bouwbreed Premium

Nationale Staalprijs geopend

Het StaalbouwInstituut te Rotterdam maakt bekend dat inschrijving voor deelname aan de Nationale Staalprijs 1994 mogelijk is. De dag is uitgeschreven door de Stichting Nederlandse Staalbouw. Deelname aan de tweejaarlijkse prijs staat open voor geheel of gedeeltelijk in staal uitgevoerde poen, waarbij Nederlandse staalconstructiebedrijven zijn betrokken. De uitslag zal bekend worden gemaakt op de Staalbouwdag 1994. Poen ke worden aangemeld door de architect of het architectenbureau, de constructeur of het ingenieursbureau, het uitvoerend staalconstructiebedrijf, de hoofdaannemer en de opdrachtgever of de eigenaar. De laatste met instemming van de architect.

Informatie: Staalbouw Instituut, tel. 010-4110435 of fax 010-4121221.

Reageer op dit artikel