nieuws

Gunco BV en Triam verzorgen cursus hoogwerkerbediening

bouwbreed

In samenwerking met Triam produktie- en adviesbureau voor opleidingen en documentatie te Papendrecht verzorgt Gunco BV Rotterdam sinds deze maand de cursus ‘Hoogwerkerbediening’.

De cursus bestaat uit een theoretisch en praktisch deel en duurt een dag. In de cursus worden onderwerpen behandeld als wat zijn de mogelijkheden van de machine, welke onderhouds- en controlehandelingen dient de gebruiker te verrichten, voordat de machine in gebruik wordt genomen, en hoe veilig en deskundig kan men met de hoogwerker omgaan.

Doel van de initiatiefnemers is de grote risico’s die zich bij een onveilig en ondeskundig gebruik van hoogwerkers voordoen weg te nemen. Onderzocht wordt of aan deze Gunco-cursus een officieel erkend hoogwerkercertificaat kan worden verbonden. Gunco verwacht dit jaar ongeveer 500 cursisten te ke trainen.

Reageer op dit artikel