nieuws

Giveg merken maken plaats voor Gaskeur

bouwbreed Premium

De vertrouwde keurmerken Giveg-merk, Giveg HR-merk en Gaskeur Schonere Verbranding zullen geleidelijk plaats maken voor het nieuwe Gaskeur. Die moet 1 juli beschikbaar zijn. Dat is bekend gemaakt op de vakbeurs VSK’94 (Verwarming Sanitair en Klimaatbeheersing) in de Jaarbeurs te Utrecht. De Gaskeur wordt gevoerd naast de reeds ingevoerde CE-markering, die overigens vanaf 1996 verplicht is in de Europese gemeenschap. De VFK, de Vereniging van ketelfabrikanten en Gastec willen met het nieuwe keurmerk ‘Gaskeur’ bereiken, dat doelmatige doch energiezuinige ketels worden geinstalleerd van hoge kwaliteit en voldoend aan strenge milieueisen.

Een speciale in te voeren labeling voegt nadere bijzonderheden toe zoals voor hoog rendement, lage emissies, kwaliteit van warmwatervoorziening en recyclebaarheid van de materialen, waaruit de ketel is opgebouwd.

Reageer op dit artikel