nieuws

Doorvoersysteem ook geschikt voor buizen

bouwbreed

Voor het brandwerend doorvoeren van buizen heeft CSD International BV uit Opmeer een nieuwe versie van het Rise-doorvoer- en afdichtingssysteem op de markt gebracht.

Buizen met verschillende diameters en van diverse materialen ke met het systeem in willekeurige volgorde door de doorvoeropening worden gevoerd. FRR/EHF rubber strippen zorgen voor de brandwerende afdichting.De overgebleven ruimte wordt opgevuld met Rise-slangen van FRR/LEHF rubber die in de lengte zijn doorgesneden.

Aan beide zijden wordt de doorvoering afgewerkt met een 20mm dikke laag brandwerende en waterdichte kit. De voor het systeem noodzakelijke doorvoeropening kan in de bouw worden verkregen door een sparing in de wand op te nemen, door een gat te boren of door een rechthoekig raamwerk in het beton op te nemen.

De versie van Rise voor buizen.

Reageer op dit artikel