nieuws

Beekdal BV bouwt ruim tweehonderd woningen in Sittard

bouwbreed

Het gemeentebestuur van Sittard en Beekdal BV Maastricht hebben een exploitatieovereenkomst gesloten voor de bouw van 222 woningen in het plan Craaveld in Sittard.

Beekdal BV neemt de ontsluiting, groenvoorziening, aanleg van de energie- en watervoorziening voor haar rekening. Het bouwplan moet over vier jaar uitgestreken worden. In het plan zijn 90 bouwkavels gereserveerd voor particulieren.

De Woningvereniging Sittard koopt van Beekdal BV grond voor de bouw van 22 premie A-woningen en 16 premiehuurwoningen.

Architectenbureau K. Leinders uit Sittard maakt hiervoor het ontwerp. Volgens een woordvoerder van Beekdal BV wordt in mei met de omvang rijke ontsluiting begonnen, waarvoor Ingenieurs- en Adviesbureau Kragten BV uit Herten het ontwerp maakte.

Reageer op dit artikel