nieuws

Wegklapbare douchedeur- geleiding geeft grote hygiene

bouwbreed

De DuchoDoor van Duscholux geeft optimaal onderhoudsgemak door een gepatenteerd deurgeleidingssysteem. Het LSO-geleidingssysteem is namelijk naar binnen te kantelen.

Daarna zijn de deuren gemakkelijk uit de geleiding te draaien. Vervolgens zijn de vuilresten en kalkaanslag eenvoudig te verwijderen. Een bijkomend voordeel is, dat de deuren moeiteloos blijven draaien.

Een goed onderhoud komt de levensduur ten goede. Het bevordert tevens in hoge mate de hygiene. In het DuschoDoorprogramma van Ducholux Nederland BV te Vianen zijn een douchedeur met drie schuifpanelen opgenomen, een zijwand, een complete hoekopstelling en een douchewand voor plaatsing op een bad. De hele serie is te leveren in vele afmetingen en met transparant kunststoffen panelen of met veiligheidsglas.

Reageer op dit artikel