nieuws

Software op ETIM-standaard gebaseerd

bouwbreed

Hoogeveen E&A Groep te Sneek heeft een overeenkomst gesloten met het Informatiserings Centrum Uneto (ICU), om haar software voor MS-dos en voor netwerken voortaan te baseren op het Elektro Technisch Informatie Model (ETIM).

Volgens de Hoogeveen E&A Groep is dit een logisch gevolg van de vraag in de installatiebranche naar standaarden voor definities en gegevensuitwisseling.

De ETIM-standaard is geinitieerd door de electrotechnische branche, maar is ook bruikbaar voor loodgieters-, cv- en luchttechnische installatiebedrijven. Hoogeveen E&A gaat de ETIM-standaard toepassen op nieuwe versies van haar GA-software. Voor zover nodig worden vervangende of nieuwe modules ontwikkeld.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels