nieuws

Rotterdams pakhuis wordt verbouwd tot luxe appartementen

bouwbreed

De Rotterdamse combinatie Boak Nederland BV, Manhave Beheer BV en het Architectenbureau Koldewijn & Drexhage hebben een plan ontwikkeld een bedrijfscomplex aan de Westzeedijk in Rotterdam te verbouwen tot 38 luxe appartementen. Het betreft een uit 1910 daterend kantoor en pakhuis waarin ruim 80 jaar de NV Kaufmann’s Huidenhandel gevestigd is geweest. Het gebouw zal verder nog plaats bieden aan winkels, kantoren, bergingen en een parkeergarage. Op het binnenterrein worden twee tuinen aangelegd .

De gezamenlijke realisatie van dit plan is ondergebracht in de projectvennootschap Pontiaan BV uit Rotterdam. Als constructeur treedt Ingenieursbureau Concretio BV uit Zwijndrecht op. De binnenkort te beginnen verbouwing zal in de eerste helft van 1995 worden opgeleverd.

Reageer op dit artikel