nieuws

Profilering plaat door klant te bepalen

bouwbreed Premium

Behalve de stalen dakplaten introduceert SDS tevens zijn Verho Curveline. Dit is een gevelbekleding waarvan het profiel geheel door de opdrachtgever zelf te bepalen.

De stalen dakpanprofielplaten waarover u elders in deze uitgave meer vindt. Met de stalen in kleur gespoten gevelbekleding Curveline zijn gevels van gebouwen te verfraaien, dan wel lelijke gevels te maskeren. De profielplaten zijn met behulp van een gepatenteerd systeem geheel op specificaties van de opdrachtgever te buigen. De profilering is over de hele lengte strak en gelijkmatig.

Met deze geprofileerde platen zijn niet alleen daken en gevels te bekleden, maar ook balkons, borstweringen en dergelijke. Ze zijn zelfs decoratief toe te passen. Ze ke dienen voor entreeoverkappingen, fietsenstallingen en andere bouwsels. De platen zijn door SDS uit Ommen in vele kleuren te leveren. Bij het uitvoeren in bochten blijft de profilering moeiteloos intact. Vouwen en rimpels ontbreken volgens het bedrijf. Dat is van betekenis voor een verminderde vuilaanhechting.

Gevelplaat volgt moeiteloos gebogen vormen.

Reageer op dit artikel