nieuws

Maij opent OESO- conferentie over infrastructuur

bouwbreed

Minister Maij zal donderdag in Amsterdam de OESO-conferentie (Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling ) ‘Kapitaalvorming en werkgelegenheid’ openen. Een belangrijk deel van deze conferentie gaat over investeringen in infrastructuur en de effecten daarvan voor de werkgelegenheid.

De OESO reageert hiermee op een verzoek van de Raad van Ministers van de OESO om een integraal onderzoek in te stellen naar de oorzaken en remedies tegen de toename van de werkloosheid.

Op vrijdag, tijdens de laatste vergadering van de conferentie, zullen verschillende sprekers ingaan op de ervaringen die zijn opgedaan met twee grote Europese infrastructuurpoen: de uitbreiding van Schiphol in Nederland en de aanleg van de TGV in Frankrijk.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels