nieuws

Houtgebruik in de waterbouw onderwerp van studiedag

bouwbreed

Op dinsdag 8 maart wordt de studiedag ‘Houtgebruik in het waterbeheer’ gehouden in Congrescentrum ‘De Reehorst’ in Ede. Het programma voorziet in een aantal lezingen waarin de problematiek van het houtgebruik in de waterbouw aan de orde zal komen.

In het Regeringsstandpunt Tropisch Regenwoud is sprake van het vervangen van tropisch hardhout door andere materialen. Door sommige organisaties worden bepaalde materialen zelfs als alternatief aanbevolen. De aanbevelingen vormen nogal eens het resultaat van een afweging van maatschappelijke consequenties die verbonden zijn, of verbonden worden geacht, met gebruik van een bepaald materiaal. Rondom de studiedag wordt een informatieve tentoonstelling georganiseerd.

Inlichtingen: Niria-congresbureau, 070-3522141, mw. D. Pronk.

Reageer op dit artikel