nieuws

Eerste aanzet nieuwe wijk Bunschoten- Spakenburg

bouwbreed

Van Hoogevest BV Amersfoortse aannemingsmaatschappij begint volgende week met de bouw van 116 woningen in de gemeente Bunschoten-Spakenburg. Het gaat om de eerste realisering van de nieuwbouwwijk Koenraadswetering. Van Hoogevest heeft voor dit po met in totaal vier opdrachtgevers te maken.

Voor Bouwfonds Woningbouw BV bouwt het bedrijf vijf sociale koopwoningen en 35 vrije sectorwoningen. Drie van de 116 woningen is in opdracht van de stichting Ons Koningskind, terwijl de gemeente opdracht heeft gegeven voor de bouw van 62 sociale huurwoningen en vijf aangepaste woningen voor minder validen. Tenslotte is Hoogvast BV Vastgoedmaatschappij ontwikkelaar van nog eens zes koopwoningen voor 55-plussers. De nieuwbouwwijk moet in het jaar 2005 tot 550 woningen zijn uitgegroeid.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels